Shoferi më i mirë në botë, kalon makinën mbi dy trungje

Shoferi më i mirë në botë, kalon makinën mbi dy trungje

Që të jesh pilot i Formula 1 kërkon aftësi të jashtëzakonshme dhe dhunti,  por Lewis Hamilton nuk ka asgjë të përbashkët me këtë shofer kinez.

Në një video që të kujton sfidën e Top Gear, një shofer shihet duke ecur mbrapsht në një urë të sajuar me dy trungje pemësh, që kur makina kalon mbi to, përkulen.

Me një saktësi dhe trimëri të pabesueshme, ai përfundimisht arrin të kalojë hendekun dhe të shkojë në anët tjetër.

COMMENTS