Rrugët plot ngjyra të Europës [Foto]

Rrugët plot ngjyra të Europës [Foto]

Nga qytetet e bukura dhe fshatrat e largëta deri tek ndërtesat e pazakonta dhe shtëpitë e peshkatarëve, Europa është një thesar i vendeve me plot ngjyra.

Mund t’i zbuloni edhe ju duke udhëtua.

Colmar, Francë

Happy Rizzi Haus in Braunschweig, Gjermani

La Muralla Roja, Spanjë

Burano, Itali

Stortorget in Stockholm, Suedi
Nyhavn, Kopenhagë
Main Square of Poznań, Poloni
Vernazza, Italy

 

COMMENTS