Category: KURIOZITETE

1 54 55 56555 / 555 POSTS
Rrugët plot ngjyra të Europës [Foto]

Rrugët plot ngjyra të Europës [Foto]

Nga qytetet e bukura dhe fshatrat e largëta deri tek ndërtesat e pazakonta dhe shtëpitë e peshkatarëve, Europa është një thesar i vendeve me plot ngjy ...
Shkenca: Shenjat që tregojnë se jeni më të mençur sesa shoqëria juaj

Shkenca: Shenjat që tregojnë se jeni më të mençur sesa shoqëria juaj

Si e dini nëse dikush është i mençur? Sipas shkencëtarëve, nuk ka nevojë që ta futni askënd në teste për matjen e inteligjencës, pasi që ka disa shenj ...
Origjina e fjalës “dollar”

Origjina e fjalës “dollar”

Origjina e fjalës “dollar” vjen nga Roma e lashtë. Një minierë argjendi ne Bohemi ishte baza kryesore për prodhimin e monedhave të Romës. Vendi ...
Mënyra më e sigurt për të ecur mbi akull është duke e imituar pinguinin

Mënyra më e sigurt për të ecur mbi akull është duke e imituar pinguinin

Me ardhjen e dimrit, njerëzit të cilët jetojnë në zona më të akullta duhet ta ushtrojnë veten se si të ecin në sipërfaqe rrëshqitëse. Për disa, kjo ...
Depresioni mes babit dhe vajzës është i lidhur ngushtë

Depresioni mes babit dhe vajzës është i lidhur ngushtë

Një vajzë adoleshente është në rrezik të problemeve shëndetësore mendore, nëse babai i saj ka përjetuar depresion pas lindjes, thotë një hulumtim i fu ...
1 54 55 56555 / 555 POSTS