Zymer dhe Tauland Gashi i këndojnë Nënë Shqiprisë [Video]

Zymer dhe Tauland Gashi i këndojnë Nënë Shqiprisë [Video]

Zymer Gashi me të birin Taulandin kanë publikuar në rrjetin social facebook një këngë ku i këndohet Nënë Shqiprisë.

Më poshtë ju sjellim të plotë këngën e publikuar nga Tauland Gashi:

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19