Zhduket një vajzë nga Shtimja

Zhduket një vajzë nga Shtimja

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Shtime është raportuar për një vajzë të zhdukur.

Raportimin në polici e ka bërë nëna e vajzës, e cila ka thënë se vajza e saj ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet më për vendndodhjen e saj.

“Me datën 11.09.2018 ankuesja femër K/Shqiptare ka raportuar se vajza e saj viktima femër K/Shqiptare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen saj”, thuhet në raportin e Policisë.

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19