Zhduket një 23-vjeçar nga Mitrovica, familja nuk ka gjurmë nga ai qe 24 ditë

Zhduket një 23-vjeçar nga Mitrovica, familja nuk ka gjurmë nga ai qe 24 ditë

23-vjeçari, sipas familjarëve nuk ka pasur problem me askënd dhe nuk kanë ndonjë pistë dyshimi. Ata kanë kontaktuar të gjithë personat që Azemi është shoqëruar por asnjëri nuk di ndonjë gjë.

Klani rreth këtij rasti ka kontaktuar zëdhënësin i Policisë për rajonin e Mitrovicës, Avni Zajiti.

“Nuk ka asgjë të re nga ky rast, organet e hetuesisë janë duke e hetu rastin”.

 

COMMENTS