Zgjohet në ambulancë, shikoni se si pacienti sulmon mjekët gabimisht

Zgjohet në ambulancë, shikoni se si pacienti sulmon mjekët gabimisht

Një video shokuese është lëshuar kur një pacientë ka sulmuar mjekët brenda një ambulance kur ata ishin duke i ndihmuar.

34 vjeçari Methju Fealey ka sulmuar stafin e ambulancës pasi ata ishin munduar të ndihmonin atë në Nottingham të Anglisë.

Pasi që goditi njërin prej mjekëve, stafi reagoi shumë shpejt dhe rrëzoi pacientin deri sa ai u qetësua.

Policia ka arrestuar pacientin pasi ka marrë pamjet dhe pastaj ai është dënuar me 17 muaj burgim nga prokuroria.

Heath Ismay, njëri prej stafit të ambulancës tha që ishte i shokuar nga ngjarja.

“Askush nuk duhet të përballet me këso gjëra në punën e tij. Nuk është e pranueshme”, ka thënë ai.

Ndryshe ekipet mjekësore të ambulancave sulmohen shpesh në Angli knga persona të dehur.

 

COMMENTS