Vendos tiganin në veturë dhe arrin të fërgojë vezën, nga nxehtësia që po mbretëron në Australi

Vendos tiganin në veturë dhe arrin të fërgojë vezën, nga nxehtësia që po mbretëron në Australi

Edhe pse në Kosovë deri këto ditë ishte mjaft ftohtë, në vendin e largët të Australisë temperaturat janë krejtësisht ndryshe.

Atje dielli thuajse të ‘shkrinë’. Madje nxehtësia që po mbretëron ka ndikuar edhe në diçka mjaft interesante.

Një veturë e cila po qëndronte në diell ishte e nxehtë, por prapa dritares u vendos një tigan për të fërguar një ve, e padyshim u arrit edhe kjo.

Është e çuditshme se çfarë temperatura të ngrohta ka në atë vend saqë mund të përgatitësh ushqim, pa përdorur mjete të tjera, vetëm në diell./Indeksonline/

 

COMMENTS