Vendet me numrin më të lartë të viktimave nga koronavirusi

Vendet me numrin më të lartë të viktimave nga koronavirusi

Më shumë se 501 mijë persona kanë vdekur nga koronavirusi në botë, sipas një raporti nga Universiteti i Johns Hopkins.

Këto janë vendet me numrin më të lartë të viktimave, Shtetet e Bashkuara regjistruan 125 mijë e 803, Brazili 57 mijë e 622 viktima, Britania e Madhe 43 mijë e 634 viktima, Italia 34 mijë e 738 viktima, Franca 29 mijë e 781 viktima, Spanja 28 mijë e 343, Meksika 26 mijë e 648, India 16 mijë e 475, Irani 10 mijë e 508 viktima dhe Belgjika 9 mijë e 732 viktima.

Aktualisht, të infektuar me koronavirus vazhdojnë të jenë mbi 4,1 milionë persona.

 

COMMENTS