Vajzës 12-vjeçare i kërkohet që të ndihmonte në lindjen e vëllaut, pasi gjërat nuk shkuan sipas planit

Vajzës 12-vjeçare i kërkohet që të ndihmonte në lindjen e vëllaut, pasi gjërat nuk shkuan sipas planit

Kur vajza Jadee 12-vjeçar hyri në dhomën e lindjes, ajo kishte frikë se do të humbiste lindjen e vëllait të saj.
Siç i shpjegoi WS News Now : “Unë fillova të qaj, sepse mendova se nuk do ta shihja atë të lindte, sepse isha shumë e vogël”.

Fatmirësisht, doktori i Dede, Dr. Wolf (po, ky është emri i tij i vërtetë), kishte diçka në mëngë të tij …transmeton lajmi.net.

Në vend që thjesht t’i largonin njerëzit nga hapësira që Jacee të shihte, Dr. Wolf shkoi më larg. Mjeku në të vërtetë e pyeti Jacee nëse donte të ndihmonte që vëllau i saj të vinte në këtë botë më lehtë.

Natyrisht, të dy Dede dhe Jacee shprehën shqetësime sepse Jacee nuk ka përvojë në lindjen e foshnjave.

Pas disa sigurimeve, megjithatë, Jacee hyri në vendin e saj para Dr Wolf dhe ndihmoi për të mirëpritur vëllain e saj.

“Unë në fakt e dorëzova atë”, tha Jacee. “Ai më lejoi ta shtyja poshtë dhe ta çoja fëmijën jashtë …. Unë isha si, wow, sikur unë kam luajtur doktor të rremë më parë, por kjo është gjëja e vërtetë, kjo është marrëveshja e vërtetë. Unë kam qenë shumë nervoze. ”

Sa i përket lindjeve, Dede nuk ishte shumë e përsosur. Ajo kishte dhimbje të mëdha gjatë gjithë kohës. Megjithatë, kjo nuk kishte rëndësi; Fytyra e Jacee i dha të gjitha lehtësimet që duhej.

Siç tha Dede për WS News Now, ishte një moment që ajo kurrë nuk do të harrojë: “Duke parë emocionet në fytyrën e saj, më bëri të qaj. Ishte vetëm një moment i mirë për mua. ”

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19