Trump, pritshmëri të ulëta për bisedimet me Putin

Trump, pritshmëri të ulëta për bisedimet me Putin

Presidenti i SHBA, Trump është shprehur se ka pritshmëri të ulëta për bisedimet më Vladimir Putin.

Dy liderët do takohen në Finlandë të hënën.

Trump tha për CBS News se “asgjë e keqe” dhe “ndoshta disa të mira” do të dilnin nga takimi.

Ai tha gjithashtu se do të ngrejë çështjen e 12 rusëve të akuzuar për ndërhyrjen gjatë zgjedhjeve të vitit 2016 në SHBA, por nuk do kërkojë ekstradimin e tyre.

Por Rusia i ka mohuar akuzat.

Nuk ka marrëveshje ekstradimi midis Rusisë dhe SHBA.

Ka pasur thirrje në SHBA që  Trump të anulojë takimin e tij me Putin lidhur me paditë.

 

COMMENTS