Trendi bizar i qethjes, i bënë macet të duken si dinozaurë

Trendi bizar i qethjes, i bënë macet të duken si dinozaurë

Kujdesi ndaj kafshëve është i natyrshëm, megjithatë disa pronarë duket se po ndjekin edhe trendet e fundit kundrejt maceve të tyre.
Trendet po cilësohen mjaft bizare, por që vënë në pah kreativitetin e pronarëve. Ata bëjnë që macet e tyre të duken sikur dinozaurë nëpërmjet qethjeve që u bëjnë.

Kjo pamje mundësohet duke ia larguar tërë qimet në pjesët anësore, si dhe lënies së disa pjesëve që të ngjajnë si trekëndëshat që ata bartnin në shpinë.

Shpërndarja e këtyre fotografive në rrjetet sociale ngjalli reagime të shumta, të cilat e cilësuan trendin si bizar dhe qesharak.

         

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19