Therje me thikë në Lagjen e Spitalit

Therje me thikë në Lagjen e Spitalit

Një person është therur me thikë para pak minutash në Lagjen e Spitalit.

Në videon që ka siguruar Express shihet ambulanca që ka arritur në vendin e ngjarjes dhe e ka marrë personin që është therur.

Sipas dëshmitarëve ne vendin e ngjarjes, viktima është lënduar.

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19