Thaçi viziton prodhuesit vendor, u premton mbështetje

Thaçi viziton prodhuesit vendor, u premton mbështetje

Presidenti Hashim Thaçi, ka qëndruar për vizitë tek kompania “MOEA” pridhuesi i lëngjeve Frutomania në fshatin Kravaricë të Gjilanit.

Këtu Thaçi takoi pronarët e kompanisë me ç’rast i përgëzoi për punën e tyre dhe shitjen e produkteve edhe jashtë vendit.

Sa i përket vizitave që po realizon kohëve të fundit, Thaçi deklaroi se po mundohet t’ju qëndrojë afër prodhuesve vendor dhe qytetarëve të Kosovës, në mënyrë që të mos humbas besimi në institucionet shtetërore.

 

COMMENTS