Tag: UNDP

Zgjatet afati për të aplikuar për vetpunësimin e personave të riatdhesuar

Zgjatet afati për të aplikuar për vetpunësimin e personave të riatdhesuar

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës (APRK) në bashkëpunim me Programin për Zhvillim të Kombe ...
MPMS bashkë me UNDP hapën “Panairin e Vetëpunësimit 2019”

MPMS bashkë me UNDP hapën “Panairin e Vetëpunësimit 2019”

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) hapën sot  "Panairin e Vetëpun ...
UNDP dhe MPMS nesër organizojnë Panairin e Vetëpunësimit 2019

UNDP dhe MPMS nesër organizojnë Panairin e Vetëpunësimit 2019

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), në bashkëpunim më Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), ju fton të merrni pjesë në "P ...
Reçica dhe Roccasalvo diskutojnë për projekte mes MPMS-së dhe UNDP-së

Reçica dhe Roccasalvo diskutojnë për projekte mes MPMS-së dhe UNDP-së

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti në një takim Alessandra Roccasalvo, u.d përfaqësuese e përhershme e UNDP-së në Kosovë. ...
4 / 4 POSTS