Tag: Sejdi Hoxha

Edhe drejtor i Postës, edhe kryetar i degës së PDK’së: Hoxha hetohet nga Antikorrupsioni

Edhe drejtor i Postës, edhe kryetar i degës së PDK’së: Hoxha hetohet nga Antikorrupsioni

Kryeshefi ekzekutiv i Postës së Kosovës, Sejdi Hoxha, vazhdon ta mbajë këtë pozitë në kundërshtim me Ligjin për ndërmarrjet publike. Hoxha, i cili ...
Edhe një fakt nga Antikorrupsioni se Shefi partiak i Postës mban kundërligjshëm pozitën

Edhe një fakt nga Antikorrupsioni se Shefi partiak i Postës mban kundërligjshëm pozitën

Sejdi Hoxha e ka mbushur një javë si udhëheqës i dyfishtë, i Postës dhe i PDK’së në Drenas. Agjencia Antikorrupsion ende s’ka nxjerr vendim lidhur me ...
2 / 2 POSTS