Tag: Rexhep Selimi

Selimi: Për UÇK’në janë dy të vërteta

Selimi: Për UÇK’në janë dy të vërteta

“Mbi luftën, UÇK-në dhe zhvillimet që pasuan” ka qenë tema e tribunës së organizuar nga Lëvizja Vetëvendosje në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, me ...
1 / 1 POSTS