Tag: MPMS

1 4 5 6 7 60 / 63 POSTS
Banka Botërore mbështet ministrin Reçica për reformat e ndërmarra

Banka Botërore mbështet ministrin Reçica për reformat e ndërmarra

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka pritur sot në takim përfaqësues të Bankës Botërore. Ata kanë biseduar rreth ecurisë së refo ...
Reçica merr mbështetje për reformat e MPMS-së nga ambasadori i SHBA-ve në Kosovë

Reçica merr mbështetje për reformat e MPMS-së nga ambasadori i SHBA-ve në Kosovë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim njohës ambasadorin e SHBA-ve në Kosovë, Philip Kosnett, shkruan Gazeta Laj ...
Reçica: Kosova do të marrë përvojat më të mira për arsim dhe aftësim profesional nga Singapori

Reçica: Kosova do të marrë përvojat më të mira për arsim dhe aftësim profesional nga Singapori

Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Singaporit, ministri i Punës dhe i Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, është pritur në takim në Ministrin ...
Ministri Reçica njofton se sot është lansuar Sistemi Informativ i Tregut të Punës

Ministri Reçica njofton se sot është lansuar Sistemi Informativ i Tregut të Punës

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica përmes rrjetit social facebook ka njoftuar për lansimin e Sistemin Informativ të Tregut të Pun ...
Ministri Reçica tregon se si do të bëhet reformimi i plotë i sistemit pensional

Ministri Reçica tregon se si do të bëhet reformimi i plotë i sistemit pensional

Ditë më parë, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ka njoftuar se do të ndërmarrë hapat për reformimin e plotë të sistemit pensional, ku ka lansu ...
Zv/ministri Makolli merr pjesë në programin “Coca-cola përkrahë rininë”

Zv/ministri Makolli merr pjesë në programin “Coca-cola përkrahë rininë”

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Vesel Makolli si përfaqësues i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale ishte i pranishëm në eventi ...
MPMS dhe IP me plan operativ në ndërmitari, pezullohet puna në mbi 30 vendpunishte

MPMS dhe IP me plan operativ në ndërmitari, pezullohet puna në mbi 30 vendpunishte

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), përmes Inspektoratit të Punës (IP), në vazhdën e angazhimeve dhe masave të ndërmarra për rritjen e si ...
Zëvendësministri Dukolli mori pjesë në tryezën “Mekanizmat institucional për mbrojtjen e punëtorëve”

Zëvendësministri Dukolli mori pjesë në tryezën “Mekanizmat institucional për mbrojtjen e punëtorëve”

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Çerkin Dukolli, mori pjesë sot tryezën  e organizuar nga Instituti i Kosovës për Qeverisje Lokale dhe ...
Ministri Reçica takon të riatdhesuarit, përfitues të programit të vetëpunësimit

Ministri Reçica takon të riatdhesuarit, përfitues të programit të vetëpunësimit

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, takoi sot disa qytetarë të riatdhesuar, të cilët janë përfitues të Programit të Vetëpunësimit ...
Ministri Reçica takoi kryetarin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat

Ministri Reçica takoi kryetarin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica priti sot në takim kryetarin e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi. Reçic ...
1 4 5 6 7 60 / 63 POSTS