Tag: MPMS

1 2 3 4 5 7 30 / 63 POSTS
Ministri Reçica jep një lajm për përfituesit e asistencës sociale

Ministri Reçica jep një lajm për përfituesit e asistencës sociale

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka thënë sot gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës se do të hiqet kriteri në legjislacionin akt ...
MPMS organizon konferencën “Iniciativa e Dimensionit Social”. Ministri Reçica thotë se do të fuqizohet dimensioni social

MPMS organizon konferencën “Iniciativa e Dimensionit Social”. Ministri Reçica thotë se do të fuqizohet dimensioni social

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), në bashkëpunim me organizatën jo qeveritare gjermane “Arbeiter-Samariter-Bund (ASB)” si dhe me “PREDA ...
Reçica në Pejë thekson rëndësinë e hapjes së Panairit të Punës

Reçica në Pejë thekson rëndësinë e hapjes së Panairit të Punës

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale(MPMS) në bashkëpunim me GIZ-in gjerman hapën sot edhe Panairin e Punës në Pejë. Ministri i MPMS-së, Skende ...
Reçica kërkon zbatimin e rregullores që obligon vendpunishtet të hartojnë planin për siguri dhe shëndet në punë para fillimit të punimeve

Reçica kërkon zbatimin e rregullores që obligon vendpunishtet të hartojnë planin për siguri dhe shëndet në punë para fillimit të punimeve

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka kërkuar nga Inspektorati i Punës që të vazhdojë mbikëqyrjen e zbatimit të Rregullores Nr.06 ...
Reçica në Ferizaj fton bizneset dhe punëkërkuesit të vizitojnë Panairin e Punës

Reçica në Ferizaj fton bizneset dhe punëkërkuesit të vizitojnë Panairin e Punës

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale në bashkëpunim me GIZ-in gjerman kanë hapur sot Panairin e Punës edhe në Ferizaj. Ministri i MPMS-së, Sken ...
Reçica takon përfaqësues të shtetit finlandez. Flasin për bashkëpunim në fushën e aftësisë së kufizuar

Reçica takon përfaqësues të shtetit finlandez. Flasin për bashkëpunim në fushën e aftësisë së kufizuar

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti në takim përfaqësues të Qeverisë Finlandeze si dhe përfaqësues të organizatav ...
Reçica fton të rinjtë të vizitojnë Qendrat e Aftësimit Profesional

Reçica fton të rinjtë të vizitojnë Qendrat e Aftësimit Profesional

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka vizituar Qendrën e Aftësimit Profesional në Prishtinë, për të parë nga afër punën në këtë q ...
Zëvendësministri Makolli mori pjesë në konferencën “Aftësia e Kufizuar Intelektuale në Kosovë”

Zëvendësministri Makolli mori pjesë në konferencën “Aftësia e Kufizuar Intelektuale në Kosovë”

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Vesel Makolli, mori pjesë në punimet e konferencës  “Aftësia e Kufizuar Intelektuale në Kosovë”, e ci ...
Reçica takohet me Busek, njeriun që kontribuoi shumë për Kosovën

Reçica takohet me Busek, njeriun që kontribuoi shumë për Kosovën

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica është takuar me ish-zëvendëskancelarin austriak, Erhard Busek. Sipas Reçicës, Busek ishte p ...
Reçica takon ish-presidenten Jahjaga, flasin për viktimat e dhunës seksuale të luftës së fundit​

Reçica takon ish-presidenten Jahjaga, flasin për viktimat e dhunës seksuale të luftës së fundit​

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim ish-presidenten e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga. Reçica dhe Ja ...
1 2 3 4 5 7 30 / 63 POSTS