Tag: MPMS

1 2 3 4 7 20 / 63 POSTS
UNDP dhe MPMS nesër organizojnë Panairin e Vetëpunësimit 2019

UNDP dhe MPMS nesër organizojnë Panairin e Vetëpunësimit 2019

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), në bashkëpunim më Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), ju fton të merrni pjesë në "P ...
Reçica: Rritja e punësueshmërisë kërkon reforma ligjore dhe modernizim të shërbimeve të punësimit

Reçica: Rritja e punësueshmërisë kërkon reforma ligjore dhe modernizim të shërbimeve të punësimit

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica  mori pjesë në konferencën e Bankës Botërore, “Si të punojmë së bashku për të rritur mundësitë ...
Reçica në Portugali takon homologun e tij, Dakordohen për bashkëpunim

Reçica në Portugali takon homologun e tij, Dakordohen për bashkëpunim

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica po qëndron në një vizitë zyrtare në Lisbonë të Portugalisë. Reçica, i shoqëruar nga ambasad ...
Makolli priti përfaqësuesit e shoqatës ‘Malteser’ nga Gjermania

Makolli priti përfaqësuesit e shoqatës ‘Malteser’ nga Gjermania

Zëvendësministri  i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Vesel Makolli, priti sot përfaqësuesit e Shoqatës Humanitare nga Gjemania ‘Malteser’. Makolli i f ...
Mundësi punësimi dhe trajnimi për më shumë se 240 punëkërkues

Mundësi punësimi dhe trajnimi për më shumë se 240 punëkërkues

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, (MPMS) në bashkëpunim me Programin për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), fton të gjithë  punëkërkuesi ...
Ministri Reçica priti në takim një delegacion nga Shteti i Iowa-s

Ministri Reçica priti në takim një delegacion nga Shteti i Iowa-s

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim një delegacion nga Shteti i Iowa-s, SHBA, kryesuar nga Presidenti i kolegj ...
Nënshkruhet marrëveshja për aftësim profesional të të rinjve me sindromën down

Nënshkruhet marrëveshja për aftësim profesional të të rinjve me sindromën down

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Shoqata “Down Syndrome Kosova” nënshkruan sot marrëveshje bashkëpunimi, me qëllim të aftësimit profesiona ...
Ministri Reçica u prit në takim në Departamentin Amerikan të Shtetit

Ministri Reçica u prit në takim në Departamentin Amerikan të Shtetit

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica javën e kaluar ishte në vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku zhvilloi disa ta ...
Reçica fton punëtorët dhe punëdhënësit të respektojnë masat e sigurisë dhe shëndetit në punë

Reçica fton punëtorët dhe punëdhënësit të respektojnë masat e sigurisë dhe shëndetit në punë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka vizituar një nga vendpunishtet e ndërtimit të lartë në Prishtinë, për të parë nga afër resp ...
Makolli: Komunitetet RAE në Kosovë gëzojnë të drejta të barabarta, njëlloj sikur gjithë qytetarët e Republikës

Makolli: Komunitetet RAE në Kosovë gëzojnë të drejta të barabarta, njëlloj sikur gjithë qytetarët e Republikës

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Vesel Makolli, mori pjesë në konferencën e organizuar nga ‘Roma Education Fund’ dhe e mbështetur nga ...
1 2 3 4 7 20 / 63 POSTS