Tag: MPMS

1 2 3 5 10 / 50 POSTS
Makolli priti përfaqësuesit e shoqatës ‘Malteser’ nga Gjermania

Makolli priti përfaqësuesit e shoqatës ‘Malteser’ nga Gjermania

Zëvendësministri  i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Vesel Makolli, priti sot përfaqësuesit e Shoqatës Humanitare nga Gjemania ‘Malteser’. Makolli i f ...
Mundësi punësimi dhe trajnimi për më shumë se 240 punëkërkues

Mundësi punësimi dhe trajnimi për më shumë se 240 punëkërkues

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, (MPMS) në bashkëpunim me Programin për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP), fton të gjithë  punëkërkuesi ...
Ministri Reçica priti në takim një delegacion nga Shteti i Iowa-s

Ministri Reçica priti në takim një delegacion nga Shteti i Iowa-s

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim një delegacion nga Shteti i Iowa-s, SHBA, kryesuar nga Presidenti i kolegj ...
Nënshkruhet marrëveshja për aftësim profesional të të rinjve me sindromën down

Nënshkruhet marrëveshja për aftësim profesional të të rinjve me sindromën down

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Shoqata “Down Syndrome Kosova” nënshkruan sot marrëveshje bashkëpunimi, me qëllim të aftësimit profesiona ...
Ministri Reçica u prit në takim në Departamentin Amerikan të Shtetit

Ministri Reçica u prit në takim në Departamentin Amerikan të Shtetit

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica javën e kaluar ishte në vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku zhvilloi disa ta ...
Reçica fton punëtorët dhe punëdhënësit të respektojnë masat e sigurisë dhe shëndetit në punë

Reçica fton punëtorët dhe punëdhënësit të respektojnë masat e sigurisë dhe shëndetit në punë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka vizituar një nga vendpunishtet e ndërtimit të lartë në Prishtinë, për të parë nga afër resp ...
Makolli: Komunitetet RAE në Kosovë gëzojnë të drejta të barabarta, njëlloj sikur gjithë qytetarët e Republikës

Makolli: Komunitetet RAE në Kosovë gëzojnë të drejta të barabarta, njëlloj sikur gjithë qytetarët e Republikës

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Vesel Makolli, mori pjesë në konferencën e organizuar nga ‘Roma Education Fund’ dhe e mbështetur nga ...
Ministri Reçica jep një lajm për përfituesit e asistencës sociale

Ministri Reçica jep një lajm për përfituesit e asistencës sociale

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka thënë sot gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës se do të hiqet kriteri në legjislacionin akt ...
MPMS organizon konferencën “Iniciativa e Dimensionit Social”. Ministri Reçica thotë se do të fuqizohet dimensioni social

MPMS organizon konferencën “Iniciativa e Dimensionit Social”. Ministri Reçica thotë se do të fuqizohet dimensioni social

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), në bashkëpunim me organizatën jo qeveritare gjermane “Arbeiter-Samariter-Bund (ASB)” si dhe me “PREDA ...
Reçica në Pejë thekson rëndësinë e hapjes së Panairit të Punës

Reçica në Pejë thekson rëndësinë e hapjes së Panairit të Punës

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale(MPMS) në bashkëpunim me GIZ-in gjerman hapën sot edhe Panairin e Punës në Pejë. Ministri i MPMS-së, Skende ...
1 2 3 5 10 / 50 POSTS