Tag: Kosova

1 2 3 4 5 21 30 / 206 POSTS
Kosova e Serbia drejt përshkallëzimit të betejës ekonomike

Kosova e Serbia drejt përshkallëzimit të betejës ekonomike

Qeveria e Kosovës është e gatshme që t’u kundërpërgjigjet masave eventuale të paralajmëruara nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina kundrejt ekonomisë së ...
Marrëveshjet e shumta Kosovë – Shqipëri, nuk larguan barrierat tregtare

Marrëveshjet e shumta Kosovë – Shqipëri, nuk larguan barrierat tregtare

Kosova dhe Shqipëria viteve të fundit kanë nënshkruar marrëveshje të shumta, por është evidente se ende nuk kanë arritur t’i largojnë barrierat tregta ...
“Kosova ka përmbushur kriteret për vizat, ndryshimi i kufirit provokon ndarje të reja”

“Kosova ka përmbushur kriteret për vizat, ndryshimi i kufirit provokon ndarje të reja”

Michael Roth, Sekretar i Shtetit për Europën në Ministrinë e Jashtme gjermane, ka folur për gjendjen në Ballkan. Duke folur për liberalizimin e viz ...
Kosova dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për Qeverisjen e Mirë Financiare

Kosova dhe Gjermania nënshkruajnë marrëveshje për Qeverisjen e Mirë Financiare

Ministria e Financave organozn ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes Implementuese për Fazën e IV të Projektit për Qeverisjen e Mirë Financiare, nd ...
Sot skadon ultimatumi i Vuçiqit për taksën, Kosova nuk zmbrapset

Sot skadon ultimatumi i Vuçiqit për taksën, Kosova nuk zmbrapset

Ministri i Tregtisë dhe i Industrisë, Endrit Shala ka thënë se taksa do të mbetet deri në njohjen e Kosovës nga Serbia. Presidenti serb Aleksandar ...
Mërgimtarët dërguan 800 milionë euro në Kosovë vitin e kaluar

Mërgimtarët dërguan 800 milionë euro në Kosovë vitin e kaluar

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, tha se kosovarët që jetojnë në vende të ndryshme të botës po vazhdojnë të dërgo ...
Kosova dhe Serbia janë pajtuar që të vazhdojnë dialogun me ndërmjetësim të BE’së

Kosova dhe Serbia janë pajtuar që të vazhdojnë dialogun me ndërmjetësim të BE’së

Janë publikuar në faqen zyrtare të Kancelarisë së Gjermanisë, konkluzionet e Samitit të djeshëm që u mbajt në Berlin. Edhe pse mbrëmë pas takimeve në ...
Pritshmëritë e Kosovës nga takimi i Berlinit

Pritshmëritë e Kosovës nga takimi i Berlinit

Para takimit në Berlin me kancelaren Merkel dhe presidentin Macron, Hashim Thaçi është shprehur se do të bisedohet për mundësinë e vazhdimin e dialogu ...
Kosova ka shënuar hapa konkret në fushën e të Drejtës së Autorit

Kosova ka shënuar hapa konkret në fushën e të Drejtës së Autorit

Në Ditën Botërore të Pronësisë Intelektuale, në Kosovë u organizua Konferenca “Të Drejtat Pronësore Intelektuale”, në këtë konferencë të bashkë organi ...
Sa janë të sigurta ndërtimet e reja në Kosovë?

Sa janë të sigurta ndërtimet e reja në Kosovë?

Filluan të ndërtonin në ora 20:30 në katin e dytë pa u tharë mirë ende betoni. Duke i shmangur inspektorëve të ndërtimit, natën e së hënës, punëtorët ...
1 2 3 4 5 21 30 / 206 POSTS