Tag: Izet Shala

UDHËZIMET SHTETËRORE TË KOHËS PËR SHKOLLËN SHQIPE DJE DHE SOT

UDHËZIMET SHTETËRORE TË KOHËS PËR SHKOLLËN SHQIPE DJE DHE SOT

1. Rëndësia e udhëzimeve shtetërore në përmbushjen e detyrave në arsim. Praktikat politike shtetërore tregojnë se baza ligjore dhe amandemantimi i li ...
Shala: Nga qyteti i certifikatave

Shala: Nga qyteti i certifikatave

 Shkruan:  Izet Shala SHKOLLA KOMBËTARE DHE KONTRIBUTI I SAJ- FAQJA  E RE E ARSIMIT KOMBËTAR – DJE DHE SOT Ministri i Arsimit të Shqipërisë Rexhep ...
Izet Shala: Ngjashmëritë dhe dallimet në arsim, dje dhe sot, në vend të reagimit – një ide për zgjidhje

Izet Shala: Ngjashmëritë dhe dallimet në arsim, dje dhe sot, në vend të reagimit – një ide për zgjidhje

Klasa në minimum dhe maksimum duhet të ketë 21-25 nxënës me një mësues, ndërsa hapësira e klasës duhet të ketë së paku 60 metra katrorë. Arsimi fillor ...
“Idiotët” e Dostojevskit  dhe të  “mjerët” e Victor Hugos

“Idiotët” e Dostojevskit dhe të “mjerët” e Victor Hugos

Shkruan:  Izet Shala Gjithë problemi me këtë botë është se budallenjtë dhe fanatikët gjithnjë janë të sigurt për vetveten, ndërsa të mençurit jan ...
Autori Izet Shala promovon librin e radhës “Rrëfime në kohë lufte” [Foto]

Autori Izet Shala promovon librin e radhës “Rrëfime në kohë lufte” [Foto]

Ftohen të gjithë dashamirët e librit që të marrin pjesë në përurimin e librit “RRËFIME NË KOHË LUFTE” të autorit Izet Shala, që mbahet në sallën e Kuv ...
5 / 5 POSTS