Tag: iPhone

Apple lëshon iOS 12.1.1

Apple lëshon iOS 12.1.1

Apple ka lëshuar iOS 12.1.1. Ky version sjell mbështetjen për eSIM për iPhone XS, iPhone XS Max dhe iPhone XR. Gjithashtu, tani do të keni m ...
1 / 1 POSTS