Tag: Bilall Sherifi

1 2 3 4 20 / 32 POSTS
Sherifi e quan Sali Zybën shpifës të çertifikuar dhe homologuar

Sherifi e quan Sali Zybën shpifës të çertifikuar dhe homologuar

Shefi i Grupit Parlamentar të Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, e ka quajtur shpifës të certifikuar, deputetin e Vetëvendosjes, Sali Zyba. Ka th ...
Sherifi propozon: Pozitë e opozitë të hartojnë një strategji nacionale se si do të zhvillohet arsimi në 5- 10 vitet e ardhshme

Sherifi propozon: Pozitë e opozitë të hartojnë një strategji nacionale se si do të zhvillohet arsimi në 5- 10 vitet e ardhshme

Shefi i Grupit Parlamentar të Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, ka ngritur dilema nëse seanca e sotme plenare është thirrur për të debatuar për ...
Bilall Sherifi: Kuvendi nuk ka qenë asnjëherë më produktiv

Bilall Sherifi: Kuvendi nuk ka qenë asnjëherë më produktiv

Shefi i Grupit Parlamentar të Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, e ka pranuar se Kuvendi ka pasë vështirësi me mbajtjen e seancave. “Reali ...
Sherifi: Presidenti Thaçi është i fundit që duhet të flasë për takime të fshehta

Sherifi: Presidenti Thaçi është i fundit që duhet të flasë për takime të fshehta

Shefi i deputetëve të Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, ka treguar se si ka ardhur deri te propozimi që dialogu të udhëhiqet nga Kuvendi. “Qe ...
Sherifi konfirmon: Deputetët e Nismës votuan Ligjin që do të mundësonte mbështetjen e sportistëve

Sherifi konfirmon: Deputetët e Nismës votuan Ligjin që do të mundësonte mbështetjen e sportistëve

Mosmiratimi i Ligjit për Sponsorizime dhe Ligjit për Tatimin në të Ardhurat e Korporatave në seancën e mbajtur më 19 të këtij muaji, e që do të mundës ...
Sherifi për sulmin ndaj gruas rome: Sa nuk është bërë vonë, të fillojë hartimi i ligjit për lajmet e rreme

Sherifi për sulmin ndaj gruas rome: Sa nuk është bërë vonë, të fillojë hartimi i ligjit për lajmet e rreme

"I rëndë, i tmerrshëm dhe i pa pranueshëm sulmi kriminal i sotëm mbi gruan rome, qoftë edhe i nxitur nga Eldoradoja e Klikimeve!” Kështu e ka fillu ...
Sherifi: Reagimi i UNMIK-ut është i gabuar

Sherifi: Reagimi i UNMIK-ut është i gabuar

Shefi i grupit parlamentar të Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi i ka shkruar përfaqësuesit të UNMIK-ut në Kosovë, Zahir Tanin se trajtimi i insti ...
Sherifi thotë se Serbia duhet të marrë përgjegjësi për gjenocidin e kryer në Kosovë

Sherifi thotë se Serbia duhet të marrë përgjegjësi për gjenocidin e kryer në Kosovë

Sot Kryetari i Grupit Parlamentar të Nisma Socialdemokrate Bilall Sherifi, morri pjesë në takimin e përfaqësuesve të Grupeve Parlamentare me z. Mirosl ...
Sherifi: S’e mbështesim mocionin, krimet serbe të gjykohen nga vendësit

Sherifi: S’e mbështesim mocionin, krimet serbe të gjykohen nga vendësit

Krimet serbe të bëra mbi popullin shqiptar gjatë luftës së fundit në Kosovë, duhet të zbardhen nga institucionet vendëse. Kështu thotë shefi i Grup ...
Me inicimin e deputetit Bilall Sherifi miratohet draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit serb

Me inicimin e deputetit Bilall Sherifi miratohet draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit serb

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë, i cili udhëhiqet nga deputet ...
1 2 3 4 20 / 32 POSTS