Tag: Apple

‘Apple’ me veçorinë e matjes së kohës së gjumit në ‘Apple Watch’-ët e ardhshëm

‘Apple’ me veçorinë e matjes së kohës së gjumit në ‘Apple Watch’-ët e ardhshëm

Apple thuhet se po teston një monitorues gjumi për verzionet e ardhshme të 'smartwatch'-ëve të saj. Tipari i lartpërmendur do të forcojë kompanin ...
Apple lëshon iOS 12.1.1

Apple lëshon iOS 12.1.1

Apple ka lëshuar iOS 12.1.1. Ky version sjell mbështetjen për eSIM për iPhone XS, iPhone XS Max dhe iPhone XR. Gjithashtu, tani do të keni m ...
2 / 2 POSTS