Specialja i shkruan Tomë Gashit: Na njoftoni nëse ju vijnë materiale tjera në zyrat e OVL-së, mos i publikoni

Specialja i shkruan Tomë Gashit: Na njoftoni nëse ju vijnë materiale tjera në zyrat e OVL-së, mos i publikoni

Avokati i Organizatës së Veteranëve, Tomë Gashi, ka bërë të ditur se ka pranuar një email nga Gjyqtari i Speciales, Nikollas Guillou, në të cilin nga ai është kërkuar që ta informojë zyrën e Prokurorit nëse u shkon ndonjë informacion konfidencial, raporton Gazeta Express.

Gashi ka thënë se krejt kjo ka ndodhur pasi që ai dhe sekretari i zyrës së Veteranëve, Faton Klinaku, kanë refuzuar të shkojnë në zyrat e EULEX-it në Fushë-Kosovë.

Sipas avokatit, ky vendim është tentativë për të legjitimuar arrestimin e krerëve të organizatës, e se kjo vërteton se dokumentet e publikuara janë të Speciales. /Express/

 

COMMENTS