Smakiqi: BE ndërmjetësues i vdekur!

Smakiqi: BE ndërmjetësues i vdekur!

Nga: Xhevdet Smakiqi

Frederica Mogherini prej sot anëtare e ekipit te Aleksander Vuçiç!

Asnjë logjikë politike dhe as juridike e madje përgjegjësi për gjakun djersën mundin e ardhjes se shtetit te Kosoves me 115 njohje te botes nuk do te kishte arsyetuar me tutje qe BE- përfaqësuesit e saj të ndërmjetësojnë dialogun final Kosovë Serbi.

Duhet me gjetë forcë morale profesionale e kombëtare me kërku nga SHBA, UK dhe Gjermania qe të caktojnë një personalitet botërorë te dëshmuar qe te EMËROHET NDËRMJETËSUES në dialogun final.

Prej sot kur znj. Koçijançiç zëdhënëse e Zyres se znj.Frederica Mogherini pasuritë tokësore nëntokësore te territorit te Republikes se Kosoves i ka vendosur si temë e dialogut ajo pra znj.Mogherini u shëndërru në anëtarën servile te ekipit te Aleksander Vuçiç.

Republika e Kosovës sa më shpjetë ti kërkojë SHBA-së te emërojë një ndërmjetësues diplomat të rryer te kaibirit te Frank Wissner në dialogun final ndërmjet Republikes se Kosovës dhe Serbisë.

Ndërmjetësimi i BE-së nga 2011 deri 2017 as qe ka ekzistuar duke listuar dështimet e Kosovës, por sot është vetëvdekur nga zëdhënsja Koçijançiç.

Xh.S #emërmimindërmjetësuesit

 

COMMENTS