Shqiptari bëhet i fortë me policin e Zvicrës pastaj thotë “oj gru më myten”

Shqiptari bëhet i fortë me policin e Zvicrës pastaj thotë “oj gru më myten”

Policia zvicerane kishin shkuar në derë të një shqiptari, e ky nuk i priti shumë qetë.

Në videon që është dërguar nga një banor shqiptar në Zvicër shihet teksa debaton ashpër me një nga policët zviceran.

Më vonë, Polici vendos ta ndal shqiptarin, dhe kjo duket sikur arrestim i dhunshëm.

Më pas shqiptari thërret gruan e tij duke i thënë ‘oj grua më mbytën”.

 

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19