Shpirti human, Sertolli i jep donacion shkollës ku i kreu mësimet

Shpirti human, Sertolli i jep donacion shkollës ku i kreu mësimet

Mefail Sertolli nga Bellanica ka treguar një gjest human e shëmbullor. Ai e ka ndihmuar shkollën e tij fillore ku i ka kryer mësimet men një donacion.

Mifail Sertolli është dhurues i rregullt i donacioneve të ndryshme për shkollat e komunës së Malishevës dhe më gjerë.

Postimi i tij;

Është nder dhe privilegj i veçant me pas mundesinë me ja kthye ndihmën Shkollës ku i morëm mësimet e para dhe njiherit ftoj edhe anëtaret e tjerë të Komunitetit që ti ndihmojmë sa më shumë Shkollat tona sepse pa Bashkëpunim dhe Gjithëperfshirje të të gjithë akterëve asht e vështirë që në këtë kohë Pandemie të arrihet zhvillimi dhe realizimi i Vizionit dhe Planit Zhvëllimorë të Shkollave tona Shqipe!

I njoftoj edhe Shkollat tjera të Komunës së Malishevës të cilat kanë nevoj për Asistencë teknike për funksionalizimin e Kabineteve te tyre te Informatikes në të mirën e Nxënësve tanë dhe plotësimin e kushteve të mësimnxënies se sherbimet tek ne do i keni 50 % më lirë në krahasim ne klientët e tjerë Privat.
Me respekt;
Mifail Sertolli

Është nder dhe privilegj i veçant me pas mundesinë me ja kthye ndihmën Shkollës ku i morëm mësimet e para dhe njiherit…

Posted by Mifail Sertolli on Wednesday, 21 October 2020

 

 

COMMENTS