Shokon Majlinda Zeka: Majk nuk kujdeset për djalin

Shokon Majlinda Zeka: Majk nuk kujdeset për djalin

Majlinda Zeka e cila ka një djalë me reperin Majk ka zbuluar një detaj.

Në një story në Instagram ka thënë se babai i djalit të saj, Roani, nuk kujdesët për djalin e tyre financiarisht.

Mike dhe Majlinda ishin ndarë pasi ishte dhënë lajmin se ajo ishte shtatëzënë.

 

COMMENTS