Shërbimet e Google bien nga sistemi

Shërbimet e Google bien nga sistemi

Tani për tani, të gjitha shërbimet e kompanisë gjigante ‘Google’ kanë rënë nga sistemi. Këtu përfshihen Youtube, Google Analytics dhe Adsense.

Krahas kësaj, probleme ka edhe shërbimi i dërgimit të imellave ‘Gmail’, transmeton lajm.net.

Meqë Snapchat, Youtube, Discort përdorin platformën ‘Google Cloud’, edhe ato janë prekur nga ky defekt.

Ende nuk është bërë e ditur se kur do të rikthehen në funksionim shërbimet e lartcekura.

 

COMMENTS