SBASHK kundërshton versionin aktual të Projektligjit për paga

SBASHK kundërshton versionin aktual të Projektligjit për paga

Sot SBASHK do të mbajë konferencë për media ku do të diskutohet gjendja në arsim dhe projektligji për paga.

“Në këtë konferencë të nderuara medie do të flasim për aktualitetin në arsim dhe për fillimin e veprime sindikale ditën e enjte me datën 27.12.2018, në kundërshtim të versionit aktual të Projektligjit për paga”, thuhet në njoftim.

Konferenca mbahet në sallën e takimeve në Qendrën e studentëve me fillim në orën 12:00. /Lajmi.net/

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19