Sa kosovarë e përdorin Facebook-un?

Sa kosovarë e përdorin Facebook-un?

Numri i përdoruesve të Facebook-ut në Kosovë është 910 mijë.

Sipas një hulumtimi të IT SHQIP 62 për qind prej përdoruesve të Facebook janë meshkuj dhe 38 për qind femra.

Numri më i madhe i tyre janë në Prishtinë, Prizren dhe Ferizaj.

Në Prishtinë, sipas të dhënave, janë 200 mijë përdorues.

Në Prizren 110 mijë, ndërsa në Ferizaj 100 mijë.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19