Rama për rastin Cakaj: Meta është angazhuar në krim ndaj diturisë dhe pastërtisë së tij

Rama për rastin Cakaj: Meta është angazhuar në krim ndaj diturisë dhe pastërtisë së tij

Kryeministri Edi Rama ka folur edhe një herë për mosakreditimin e Gent Cakaj në pozitën e Ministrit të Punëve të Jashtme të Shqipërisë.
“Ilir Meta është angazhuar në një krim ndaj diturisë, pastërtisë, ndaj një djali cili mund të meritojë gjykime negative ose pozitive nga opinioni, por nuk mund ta durojë njollosjen e qëllimshme të Ilir Metës”, ka thënë Rama në Zonën e Lirë te Arian Çanit.

“Meta e ka përdorur Cakajn si ‘mish për top’ duke ngritur teori të tëra vulgare sipas të cilit kush menduaka ndryshe është anti-shqiptar dhe qenka rrezik kombëtar”.

“Jam emocional në këtë çështje. Nuk mund ta pranoj dot që në Shqipërinë e vitit 2019 t’i vendosen këto barriera këtij djali”.

“Është turp. Është skandal. Meta ka vepruar në mënyrë skandaloze”.

 

COMMENTS