Publikonte foto vetëm me Marinën, Luana Vjollca kapet ‘mat’ me Krenar Çoçajn në pushime

Publikonte foto vetëm me Marinën, Luana Vjollca kapet ‘mat’ me Krenar Çoçajn në pushime

U tha se Luana Vjollca ka shkuar në pushime me Getin dhe Marinën por po i shoqëron edhe Krenar Çoçaj.

Motrat Vjollca kanë zgjedhur Venezian e Italisë për të pushuar me partnerët e tyre.

Luana publikonte foto e vetme ose me Marinën dhe së fundmi u kap ‘mat’, kështu edhe u bë e ditur se Getin e Marinën po i shoqërojnë edhe çifti tjetër, Luana e Krenari.

Fotografinë e cila po qarkullon në media ua sjellim në vazhdim së bashku me disa imazhe në të cilat Luana shihet e vetme.

Se kur e kanë ndërmend të publikojnë foto së bashku Krenari dhe Luana nuk dihet. 

 

COMMENTS