Prezantohet vetura më e suksesshme e vitit 2018 [Video]

Prezantohet vetura më e suksesshme e vitit 2018 [Video]

Një video është publikuar në rrjetet sociale nga një kompani e Kontrollimit Teknik e cila njihet në kryeqytetin e Kosovës, Ko-tek Prishtina ka shpërndarë një video që tregonë në detaje për  modelin më të suksesshëm të Volswagen për vitin 2018, pra është fjala për veturën inovative Taureg, shkruan Gazeta Lajm

Më poshtë keni edhe videon e postuar nga Ko-tek Prishtina e cila bënë kontrollimin teknik edhe të veturave të mëdha deri në 3.5 tonë:

Ko-Tek Prishtina

Volkswagen TouaregVolkswagen po bën një deklaratë duke organizuar një premierë botërore të një modeli të ri për herë të parë në Kinë – tregu më i madh i saj. Touareg1 i ri shënon një moment historik në modelin më të madh të markës dhe fushatën e teknologjisë, dhe tregon se çfarë mund të bëjnë inxhinierë dhe dizajnerë në Volkswagen. Anija e re merr një pozitë të lartë në segmentin premium SUV me dizajnin e saj ekspresiv, sistemet e reja të përdorimit, komoditetin dhe sigurinë, si dhe në cilësinë e lartë të materialeve dhe zejtarisë së saj.Pajisur me lidhjen e një epoke të re dhe një bashkim pioniere të ndihmës, rehati, ndriçimi dhe sisteme infotainment, Touareg vë në rrugën e së ardhmes. Në të njëjtën kohë, SUV ekskluzive ngarkon segmentin e saj të tregut me dinamizëm të pastër. Tregjet më të mëdha për atë që tani është brezi i tretë i Touareg janë Kina, Evropa dhe Rusia. Shitjet botërore të dy brezave të mëparshëm arrijnë në gati një milion njësi. Touareg – sa më dinamike dhe dinamike – ka, si Volkswagen më të avancuar teknikisht të epokës së tij, potencialin për të entuziazuar teknologjinë dhe dizajnimin e drejtuesve të modeleve premium të të gjitha llojeve, duke arritur edhe grupe të reja të synuara.Premiera e kabinës së re të Innovision. Volkswagen po paraqet për herë të parë plotësisht platformën dixhitale Innovision në Touareg. Këtu, instrumentet digjitale (Digital Cockpit me ekran 12 inç) dhe sistemi kryesor i infotainment Discover Premium (me ekran 15 inç) bashkohen për të formuar një njësi dixhitale operative, informative, komunikuese dhe argëtuese që vështirë se ka nevojë për ndonjë buton konvencional ose ndërprerës. Gjithmonë-në, duke ofruar kontroll intuitiv dhe personalizim maksimal – me platformën Innovision, Touareg ofron planin për brendësinë digjitale të së nesërmes.Një fokus në njerëz. Shoferët e përdorin Innovision Cockpit për të përshtatur ndihmën, trajtimin dhe sistemet e rehatisë në mënyrë specifike ndaj shijet e tyre personale; makina bëhet 'Touareg' i tyre. Kjo hap një botë në të cilën shoferi dhe mysafirët në bord nuk duhet të përshtaten më makinën; por makina përshtatet me ta. Ashtu si një smartphone i ri, Volkswagen është ngritur dhe përshtatur me nevojat personale. Kjo është bërë e mundur nga një nivel i ri i sistemeve dhe programeve të lidhura – të kontrolluara përmes ndërfaqeve digjitale dhe timonit multifunksional.Bashkim i sistemeve të ndihmës, trajtimit dhe komoditetit të ri. Touareg po fillon me gamën më të madhe të sistemeve të asistencës, trajtimit dhe komoditetit që ndonjëherë do të integrohen në Volkswagen. Ato përfshijnë teknologji të tilla si sistemi i asistencës së Vizionit të Natës (zbulon njerëzit dhe kafshët në errësirë nëpërmjet një aparati fotografik termik), Rruga e Lane Assist (drejtimi gjysmë i automatizuar dhe mbajtja korsi, përshpejtimi dhe frenimi deri në 60 km / h), Front Cross Traffic Ndihmon (reagon për të kaluar trafikun para Touareg), drejtues aktiv me të gjitha rrotat (bën Touaregin të trajtojë si një makinë kompakte), stabilizim i ri i rrotullimeve me bare anti-rrotulluese të kontrolluara në mënyrë elektromekanike, 'dritat matëse IQ.Light – LED' ndezje interaktive, me rreze diellore të zhytur dhe me rreze kryesore) dhe një 'Ekran me kokë xhamash' projektuar direkt në xhamin e përparmë.Shoferi përjeton këto sisteme si një njësi të vetme në Touareg të ri. Ata janë thjesht atje – të ndërlidhura nëpërmjet një njësie të re të kontrollit qendror – duke punuar në mënyrë të dukshme në sfond dhe duke e bërë udhëtimin më të sigurt, më të përshtatshëm dhe më intuitive se kurrë. Dimensionet e reja dhe pesha e reduktuar. Krahasuar me paraardhësin e saj, brezi i tretë Touareg është mesatarisht më i gjerë dhe më i gjatë. Dimensionet e reja kanë efekte pozitive në të dy përmasat e automjetit dhe sasinë e saj të hapësirës së brendshme. Gjatësia e shtuar e jashtme çon, për shembull, në një rritje të konsiderueshme të kapacitetit të bagazheve, nga 697 në 810 litra (me ndenjësen e pasme të stolit). Ngarkesa nuk është e fshehur nga dëmtuesit me anë të një mbulesë shtesë në hapësirën elektrike të zgjerimit dhe tërheqjes së bagazhit. Megjithë gjatësinë dhe gjerësinë e saj të rritur, trupi i makinave është 106 kg më i lehtë për shkak të ndërtimit të materialit të përzier prej alumini (48 për qind) dhe çelikut të teknologjisë së lartë (52 për qind).Lansimi me motorët V6. Në Evropë, Volkswagen fillimisht do të ofrojë dy motorë dizel V6 për Touareg të ri 2018 me prodhime prej 170 kW / 231 PS dhe 210 kW / 286 PS. Në një numër të tregjeve, kjo do të pasohet nga një motor benzinë V6 (250 kW / 340 PS) dhe një turbodiesel V8 (310 kW / 421 PS). Një makinë e re hibride plug-in (270 kW / 367 PS e fuqisë së sistemit) po përgatitet për Kinën; data e tij e saktë e fillimit në Evropë është ende e hapur.Burimi muzikor: NCM Epic Music Ender Guney

Posted by Ko-tek Prishtina on Friday, September 21, 2018

Volkswagen po bën një deklaratë duke organizuar një premierë botërore të një modeli të ri për herë të parë në Kinë – tregu më i madh i saj.

Touareg1 i ri shënon një moment historik në modelin më të madh të markës dhe fushatën e teknologjisë, dhe tregon se çfarë mund të bëjnë inxhinierë dhe dizajnerë në Volkswagen. Anija e re merr një pozitë të lartë në segmentin premium SUV me dizajnin e saj ekspresiv, sistemet e reja të përdorimit, komoditetin dhe sigurinë, si dhe në cilësinë e lartë të materialeve dhe zejtarisë së saj.

Pajisur me lidhjen e një epoke të re dhe një bashkim pioniere të ndihmës, rehati, ndriçimi dhe sisteme infotainment, Touareg vë në rrugën e së ardhmes. Në të njëjtën kohë, SUV ekskluzive ngarkon segmentin e saj të tregut me dinamizëm të pastër. Tregjet më të mëdha për atë që tani është brezi i tretë i Touareg janë Kina, Evropa dhe Rusia. Shitjet botërore të dy brezave të mëparshëm arrijnë në gati një milion njësi. Touareg – sa më dinamike dhe dinamike – ka, si Volkswagen më të avancuar teknikisht të epokës së tij, potencialin për të entuziazuar teknologjinë dhe dizajnimin e drejtuesve të modeleve premium të të gjitha llojeve, duke arritur edhe grupe të reja të synuara.

Premiera e kabinës së re të Innovision. Volkswagen po paraqet për herë të parë plotësisht platformën dixhitale Innovision në Touareg. Këtu, instrumentet digjitale (Digital Cockpit me ekran 12 inç) dhe sistemi kryesor i infotainment Discover Premium (me ekran 15 inç) bashkohen për të formuar një njësi dixhitale operative, informative, komunikuese dhe argëtuese që vështirë se ka nevojë për ndonjë buton konvencional ose ndërprerës. Gjithmonë-në, duke ofruar kontroll intuitiv dhe personalizim maksimal – me platformën Innovision, Touareg ofron planin për brendësinë digjitale të së nesërmes.

Një fokus në njerëz. Shoferët e përdorin Innovision Cockpit për të përshtatur ndihmën, trajtimin dhe sistemet e rehatisë në mënyrë specifike ndaj shijet e tyre personale; makina bëhet ‘Touareg’ i tyre. Kjo hap një botë në të cilën shoferi dhe mysafirët në bord nuk duhet të përshtaten më makinën; por makina përshtatet me ta. Ashtu si një smartphone i ri, Volkswagen është ngritur dhe përshtatur me nevojat personale. Kjo është bërë e mundur nga një nivel i ri i sistemeve dhe programeve të lidhura – të kontrolluara përmes ndërfaqeve digjitale dhe timonit multifunksional.
Bashkim i sistemeve të ndihmës, trajtimit dhe komoditetit të ri. Touareg po fillon me gamën më të madhe të sistemeve të asistencës, trajtimit dhe komoditetit që ndonjëherë do të integrohen në Volkswagen. Ato përfshijnë teknologji të tilla si sistemi i asistencës së Vizionit të Natës (zbulon njerëzit dhe kafshët në errësirë nëpërmjet një aparati fotografik termik), Rruga e Lane Assist (drejtimi gjysmë i automatizuar dhe mbajtja korsi, përshpejtimi dhe frenimi deri në 60 km / h), Front Cross Traffic Ndihmon (reagon për të kaluar trafikun para Touareg), drejtues aktiv me të gjitha rrotat (bën Touaregin të trajtojë si një makinë kompakte), stabilizim i ri i rrotullimeve me bare anti-rrotulluese të kontrolluara në mënyrë elektromekanike, ‘dritat matëse IQ.Light – LED’ ndezje interaktive, me rreze diellore të zhytur dhe me rreze kryesore) dhe një ‘Ekran me kokë xhamash’ projektuar direkt në xhamin e përparmë.

Shoferi përjeton këto sisteme si një njësi të vetme në Touareg të ri. Ata janë thjesht atje – të ndërlidhura nëpërmjet një njësie të re të kontrollit qendror – duke punuar në mënyrë të dukshme në sfond dhe duke e bërë udhëtimin më të sigurt, më të përshtatshëm dhe më intuitive se kurrë.

Dimensionet e reja dhe pesha e reduktuar. Krahasuar me paraardhësin e saj, brezi i tretë Touareg është mesatarisht më i gjerë dhe më i gjatë. Dimensionet e reja kanë efekte pozitive në të dy përmasat e automjetit dhe sasinë e saj të hapësirës së brendshme. Gjatësia e shtuar e jashtme çon, për shembull, në një rritje të konsiderueshme të kapacitetit të bagazheve, nga 697 në 810 litra (me ndenjësen e pasme të stolit). Ngarkesa nuk është e fshehur nga dëmtuesit me anë të një mbulesë shtesë në hapësirën elektrike të zgjerimit dhe tërheqjes së bagazhit. Megjithë gjatësinë dhe gjerësinë e saj të rritur, trupi i makinave është 106 kg më i lehtë për shkak të ndërtimit të materialit të përzier prej alumini (48 për qind) dhe çelikut të teknologjisë së lartë (52 për qind).

Lansimi me motorët V6. Në Evropë, Volkswagen fillimisht do të ofrojë dy motorë dizel V6 për Touareg të ri 2018 me prodhime prej 170 kW / 231 PS dhe 210 kW / 286 PS. Në një numër të tregjeve, kjo do të pasohet nga një motor benzinë V6 (250 kW / 340 PS) dhe një turbodiesel V8 (310 kW / 421 PS). Një makinë e re hibride plug-in (270 kW / 367 PS e fuqisë së sistemit) po përgatitet për Kinën; data e tij e saktë e fillimit në Evropë është ende e hapur./Lajm.net

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19