Presidentja e Kroacisë ia dhuron fanellën Kryeministres së Britanisë. Shihni reagimin e saj

Presidentja e Kroacisë ia dhuron fanellën Kryeministres së Britanisë. Shihni reagimin e saj

Presidentja kroate, Kolinda Grabar-Kitaroviq, iu ka bërë një dhuratë shumë simbolike presidentit Trump dhe kryeministres britanike Theresa May. Ajo iu ka dhuruar fanellën e Kroacisë

Presidentja e Kroacisë Kolinda Grabar-Kitaroviq, me presidentin Trump dhe kryeministren britanike Theresa May

Rrit madhesinë e shkrimit  Zvogëlo madhesinë e shkrimit

Presidentja kroate Kolinda Grabar-Kitaroviç iu ka bërë një dhuratë shumë simbolike presidentit Trump dhe kryeministres britanike Tereza Mei. Ajo iu ka dhuruar fanellën e Kroacisë, e cila do të përballet sonte me Anglinë për finalen e madhe.

Presidenti Trump e ka mirëpritur me buzëqeshje këtë dhuratë ku nuk mund të themi të njëjtën gjë për Tereza Mei, kryeministren britanike, e cila nga fotot duket se nuk i ka pëlqyer dhe aq shumë pasi ka dhënë një buzëqeshje thuajse të sforcuar.

 

COMMENTS