Petrit Selimi: Nuk do ta kisha problem nëse do të rrënohej objekti i shëmtuar i Teatrit Kombëtar të Kosovës

Petrit Selimi: Nuk do ta kisha problem nëse do të rrënohej objekti i shëmtuar i Teatrit Kombëtar të Kosovës

Kryeshefi i Korporatës “Sfidat e Mijëvjeçarit” për Kosovë, Petrit Selimi, ka thënë se ai nuk do ta kishte problem nëse do të rrënohej objekti i Teatrit Kombëtar në Kosovë, duke e quajtur atë të padenjë dhe të shëmtuar. Këto deklarata të Selimit vijnë pas rrënimit të Teatrit Kombëtar të Tiranës

Selimi ka shkruar në rrjetin Social Twitter se nuk do e kishte problem të rrënohej Teatri Kombëtar i Kosovës, të cilin e ka quajtur të shëmtuar.

“Unë nuk do ta kisha problem fare nëse ndonjë kryetar i Komunës së Prishtinës, do të rrënonte objektin e shëmtuar dhe të padenjë të Teatrit Kombëtar (i cili vetë ishte ndërtuar në vitet 1960 në vendin e një xhamie të vjetër të rrënuar) për ta zëvendësuar atë me një të ri të dizajnuar nga Bjarke Ingels ose Rem Koolhas”, ka shkruar Selimi në Twitter.

Teatri Kombëtar i Tiranës u rrënua në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Rrënimi i Teatrit Kombëtar të Tiranës ka filluar në orët e para të mëngjesit të asotëm.

Qytetarët atje kanë protestuar për rrënimin e teatrit.

Ndërkohë forca të shtuara të policisë janë parë sot në Tiranë në hapësirën ku ishte Teatri.

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19