Përkrahet propozimi i delegatit të NISMA’s në Shtime Fehmi Hysenaj për zbritjen e normës tatimore për 20 euro për të gjitha kategoritë

Përkrahet propozimi i delegatit të NISMA’s në Shtime Fehmi Hysenaj për zbritjen e normës tatimore për 20 euro për të gjitha kategoritë

Dje në mbledhjen e Kuvendit Komunal në Shtime, një ndër pikat kryesore ishte: Propozimi-Rregullore për Tatimin në Pronë për vitin 2019 (pas diskutimit publik), shkruan Gazeta Lajm

Pasi u pranua edhe nga ekzekutivi që nga diskutimi publik nuk kishte pasur asnjë propozim përshkak të interesimit të vogël të qytetarëve, Delegati i Nismës Socialdemokrate z.Fehmi Hysenaj, doli me një propozim konkret që në nenin 2 të ketë zbritje prej 20€ për të gjitha kategoritë dhe për të gjitha zonat (shih fotot), ky propozimi u përkrah nga shumica e delegatëve prezentë përveç shumicës së delegatëve nga pozita që abstenuan./Lajm.net

PËRKRAHET PROPOZIMI I DELEGATIT TË NISMËS SOCIALDEMOKRATE-SHTIME Z.FEHMI HYSENAJ PËR ZBRITJEN E NORMËS TATIMORE PËR 20€…

Posted by NISMA Socialdemokrate-Shtime on Saturday, December 1, 2018

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

 

 

COMMENTS