Paralajmëron KEDS, këto pjesë të Prishtinës pa rrymë deri në ora 15:00

Paralajmëron KEDS, këto pjesë të Prishtinës pa rrymë deri në ora 15:00

Për shkak të punimeve të paralajmëruara nga KOSTT, një pjesë e madhe e Prishtinës me rrethinë do të jetë pa rrymë deri në ora 15:00, njofton KEDS.

Këto janë zonat që nuk do të kenë rrymë:

Zonat e prekura nga këto punime mund t’i lexoni në vijim: Spitali, Mekanika, Objekti i zjarrfiksave, Don Bosko, Ministria e punes dhe mirqenies sociale, Policia, Lesna, Dukagjin 7, Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni petroll, banesat Marigona, shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Panorama, International Heslth Center, Lagja Logreta, Albert Rudari, Bt Luli, Betonjerka Renulual Betoni, Auto Sherreti, Objekti i ish tjerrtores, IPKO, Drejtoria-Batllava,bEkskluzivi, Narteli,Trio Construction, Qyteza Pejton, Zona industriale F. Kosove , Tregu me shumicë , KFOR-i Hungarez , Spitali Medikus , Betonjerka, : RTK,Kuvendi, Enti i Statistiksve, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe një pjes e L.Ulpiana, L.Dardani te Santeja, Lagj e muhagjerve, Lagj. Ulpiana një pjes.,Kurrizi,Pasarella,Komuna e Prishtines,Mikro 6,Mikro 4,Dardania,Rilindja, Hoteli Grand, Nderrtesa KEDS dhe Nderrtesa PTK,Termokosi, L.Ulpiana një pjes, Bena-af,një pjes e Bregut të diellit dhe Qendra trektare, Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika ,Fabrika Amortizatorët., KFOR-I Hungarez,Spitali Medikus,Tregu me Shumice,Betonjerka, Lagjja Kalabria (nje pjese), Ministria e FSK-se, Narteli, Banesat e Exclusive, Banesat Konaku, Lagjja Kalabria, Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesise, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK ,. Bercom, Simetronix, Agani,Emajliku,Universiteti AAB,Agron Gashi “Fabrika e Xhamit,Shtypshkronja Dinor, Rekalit, Komuna obj. e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, prroni i njelmët, mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI, ambasada Amerikane,Buqaj,Banesat e Arapve,Invest Group.Scan color,Furra,Viadukti,TSB e Depos,Mabetex,Herta,Albi,100%Design,Betonjerka Tregtia,Marketing dhe Distribuim, Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci , Hajvalia,Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja., Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja. Minierat Kishnicë, Bejta komerc kishnic,Kishnica,Kosmos Deni,Pompa Iber Lepenci,Romi Kulla,Badovci I ri,Minierat Kishnice,Pompat e ujsjellesit Badovc,Metaliku-Janjeve,Iber-Lepenci, Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madh , Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi, Miradi e Epërme, Mesbardhi I,Mesbardhi II,Bardh i Vogel,Albana e Vogel,Sllatine e vogel II,Albana e madhe te Shaljanet,FSK , Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut. Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS .�Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtëm Vranidollin Tenezhdollin. Kazerme FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët,te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.NTPM Tehnologie Mabetex Group- Besi, Besi Pompat.Europlast,Apollonia.

 

 

COMMENTS