Pamje/Përleshje masive në Fushë-Kosovë, mes policisë dhe qytetarëve

Pamje/Përleshje masive në Fushë-Kosovë, mes policisë dhe qytetarëve

Një përleshje ka ndodhur ditën e sotme në Fushë-Kosovë.

Në këtë ngjarje janë përfshirë pjesëtarë të Policisë dhe disa qytetarë.

Përmes këtyre pamjeve të siguruara nga IndeksOnline mund të shihni edhe këtë përleshje, e cila ka ndodhur tek rrethi kryesor në këtë qytet.

Sipas një dëshmitari situata ka dalë jashtë kontrollit.

IndeksOnline do t’ju mbajë të informuar.

 

COMMENTS