Pamje kur policia ruse dështon në ndjekjen e të dyshuarve- aksidentohet dhe vazhdojnë në këmbë

Pamje kur policia ruse dështon në ndjekjen e të dyshuarve- aksidentohet dhe vazhdojnë në këmbë

Ky është momenti qesharak kur një ndalje e zakonshme trafiku në Shën Petersburg shkoi tërësisht gabim.

Oficerët policorë u munduan që të ndalojnë një shoferë me makinë Golf 4 i cili arriti të futej midis një kamioni dhe një makine tjetër.

Policët duket se mendonin të kalonin përpara makinës por harruan se rruga ishte dykahëshe.

I dyshuari u largua ndërsa policët u munduan të kalonin para tij duke vrapuar në këmbë.

Këto janë pamjet:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7292709/Russian-police-left-red-faced-crashing-squad-car.html#v-4706725353753589777

 

 

COMMENTS