1 3,167 3,168 3,169 3,170 3,171 3,217 31690 / 32167 POSTS
Ronaldo do të marrë pagë më të lartë se bashkë të 5 futbollistët më të paguar në Juventus

Ronaldo do të marrë pagë më të lartë se bashkë të 5 futbollistët më të paguar në Juventus

Paga prej 30 milionë euro neto në sezon që Cristiano Ronaldo do t’i fusë në xhep në Juventus sapo të nënshkruajë kontratë me kohëzgjatje katër sezone, ...
Historike: Damperi i kalon Komunës së Suharkës në dorë

Historike: Damperi i kalon Komunës së Suharkës në dorë

Hapësira gjigante industriale që dikur ishte menduar dhe filluar të punohet për të qenë fabrikë përcjellëse e BALLKAN-it, sot ka kaluar në pronësi të ...
Niveli qendror dhe ai lokal koordinojnë interesat zhvillimore

Niveli qendror dhe ai lokal koordinojnë interesat zhvillimore

Rasti i Planit Urbanistik të Prizrenit, kërkesa për hapësirë për varrezat e Gjilanit, Zona ekonomike e Rahovecit, kërkesa e Drenasit dhe Skenderajt, Z ...
Punëtorët e Postës mbajtën grevën njëorëshe, të hënën tërëditore

Punëtorët e Postës mbajtën grevën njëorëshe, të hënën tërëditore

Punëtorët e Postës së Kosovës (PTK) në gjithë territorin e vendit sot kanë mbajtur grevë një orë, me kërkesën që të tejkalohet kriza financiare në ...
Remzije Istrefi-Peci zgjedhet gjyqtare e Kushtetueses

Remzije Istrefi-Peci zgjedhet gjyqtare e Kushtetueses

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur Remzije Istrefi-Pecin si gjyqtare e Gjykatës Kushtetuese. Ajo mori 83 vota të deputetëve. Ndërsa, në ...
Haradinaj sheh sinjale të mira nga këto dy parti politike rreth dialogut me Serbinë

Haradinaj sheh sinjale të mira nga këto dy parti politike rreth dialogut me Serbinë

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj tha se janë në konsulta të vazhdueshme me partitë politike, sa i përket unitetit politik, lidhur me fazën përf ...
Ministrja Hoxha kërkon mbështetjen e Bundestagut gjerman për liberalizimin e vizave

Ministrja Hoxha kërkon mbështetjen e Bundestagut gjerman për liberalizimin e vizave

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, gjatë vizitës në Berlin, u prit nga kryetari i Komisionit të Bundestagut gjerman për çështjet e Bashki ...
Përplasje mes Haradinajt dhe Hotit

Përplasje mes Haradinajt dhe Hotit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë nisur votimin për tri pozita të gjyqtarëve në Kushtetuese. Para fillimit të votimit pati një debat në mes pozitës ...
S’ka pushim për deputetët pa u kryer projektligjet për liberalizim

S’ka pushim për deputetët pa u kryer projektligjet për liberalizim

Kryesia e Kuvendit të Kosovës në mbledhjen e sotme ka vendosur se nuk do të ketë pushime verore për deputetët, pa përfunduar projektligjet që momental ...
Kuvendi miratoi rezolutë që lehtëson procedurat kufitare për mërgimtarët

Kuvendi miratoi rezolutë që lehtëson procedurat kufitare për mërgimtarët

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar për rezolutën që lehtëson procedurat kontrollit të mërgimtarëve në pikat kufitare. Deputeti Faton Topal ...
1 3,167 3,168 3,169 3,170 3,171 3,217 31690 / 32167 POSTS