1 2,826 2,827 2,828 2,829 2,830 3,025 28280 / 30247 POSTS
Plazhi shqiptar që po kërkohet nga pushuesit… gjithçka kushton lirë!

Plazhi shqiptar që po kërkohet nga pushuesit… gjithçka kushton lirë!

Një nga plazhet që po i le të kënaqur pushuesit është ai i Tales në Lezhë. Kjo për shkak se operatorët po aplikojnë çmime të arsyeshme. Kafen ...
Shtyhet deri në shtator gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve, shkaku i prokurorit

Shtyhet deri në shtator gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve, shkaku i prokurorit

Gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë në rastin “Toka” ka dështuar për të tretën herë me radhë. Shkak për dështimin e seancës të kësa ...
Heqja e listës për stenta në QKUK, flet pacienti që u trajtua pa pritje

Heqja e listës për stenta në QKUK, flet pacienti që u trajtua pa pritje

Pas shumë vitesh në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës është arritur që të eliminohet tërësisht lista e pritjes për stenta. Pacientët kosovarë që ...
Ronaldo: Për dallim nga lojtarët e moshës sime që shkojnë në vende tjera, unë luaj në një klub të madh

Ronaldo: Për dallim nga lojtarët e moshës sime që shkojnë në vende tjera, unë luaj në një klub të madh

Cristiano Ronaldo ka thënë se me gjithë respektin që ka për bashkëmoshatarët e tij futbollistë, ai nuk është lojtar që do të luante në liga jo garuese ...
Heqja e listës për stenta në QKUK, flet pacienti që u trajtua pa pritje

Heqja e listës për stenta në QKUK, flet pacienti që u trajtua pa pritje

Pas shumë viteve në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës është arritur që të eliminohet tërësisht lista e pritjes për stenta. Pacientët kosovarë që ...
Ish-kryeministri i Pakistanit e apelon dënimin me burgim

Ish-kryeministri i Pakistanit e apelon dënimin me burgim

Ish-kryeministri i burgosur i Pakistanit, Nawaz Sharif, e apeloi dënimin e tij me dhjetë vjet burgim, vetëm pak ditë pas rikthimit në këtë vend. ...
Ndotje e madhe e ajrit te Stacioni i Autobusëve në Prishtinë

Ndotje e madhe e ajrit te Stacioni i Autobusëve në Prishtinë

Edhe pse nuk është në nivele alarmante, sikurse ishte gjatë dimrit, ndotja e ajrit në Prishtinë vazhdon të jetë shqetësuese. Makina të vjetra dhe ...
Teksti skandaloz i profesorit universitar që është edhe Zëvendësministër i Bujqësisë

Teksti skandaloz i profesorit universitar që është edhe Zëvendësministër i Bujqësisë

Në mesin 78 zëvendësministrave të qeverisë Haradinaj, është një i tillë që konsideron që zemra e lopës është fermeri. I njëjti është profesor universi ...
Kërkohet që ndihmat sociale të jepen për fëmijë deri në moshën 18 vjeçare

Kërkohet që ndihmat sociale të jepen për fëmijë deri në moshën 18 vjeçare

Avokati i Popullit i ka përcjell Kuvendit të Republikës së Kosovës, Raportin me rekomandime përkitazi me ndryshimin dhe plotësimin e nenit 4 të Ligjit ...
Adriana Matoshi kërkon ta ndihmoni 16 vjeçarin me tumor në kokë: Në të njëjtën gjendje isha edhe unë

Adriana Matoshi kërkon ta ndihmoni 16 vjeçarin me tumor në kokë: Në të njëjtën gjendje isha edhe unë

Po vazhdon aksioni për ta ndihmuar 16 vjeçarin i cili vuan nga tumori në kokë. Në mesin e shumë artistëve shqiptarë ishte edhe aktorja Adriana Mato ...
1 2,826 2,827 2,828 2,829 2,830 3,025 28280 / 30247 POSTS