Paaftësia e Haskukës, qytetarëve të Prizrenit i ka kushtuar me miliona euro të humbura vetem për 2 vite!

Paaftësia e Haskukës, qytetarëve të Prizrenit i ka kushtuar me miliona euro të humbura vetem për 2 vite!

Nga: Zafir Berisha

Komunikata e djeshme nga MPAL dhe Agjencioni për zhvillim dhe bashkëpunim nga Zvicra, Suedia dhe Norvegjia tregon edhe njëher pēr perfomancën e dobët që po tregon qeveria në Prizren! Qeverisja e keqe e LVV dhe M.Haskukës, ka bërë që Prizreni edhe njëher të humbë rrethë 500 mijë ero donacion investime në qytetin tonë duke u radhitën në mesin e komunave të Kosovës me perfomancë jo të kënaqëshme. Mungesa e ideve kreative si dhe mungesa e kuadrove profesionale që e duan qytetin e Prizrenit më shumë se gjepat e “komisarve politik të LVV”, ka bërë, që të kemi një gjendje të rënd në qeverisjen komunale e cila po e dëmton rënd imazhin Prizrenit.

 

COMMENTS