Olsi dhe Fjorentina ruajnë ende kontaktet?

Olsi dhe Fjorentina ruajnë ende kontaktet?

Kanë një nga çiftet më të diskutuar të Big Brother dhe pak kohë pas daljes nga shtëpia u ndanë.

Megjithatë një përgjigje e Fjorentina Halilit në një nga pyetjet në Instagram ka treguar se ajo dhe Olsi Klosi janë takuar sërish. “Betohu që nuk ke folur fare me Olsin Klosin?” “Nuk betohem dot,”-ka qenë përgjigjia e ish-banores së BB9. Të kenë mbetur miq të mirë edhe pas ndarjes.

 

COMMENTS