Nuk ka duar, por akuzohet nga policia se e theri një 22-vjeçar

Nuk ka duar, por akuzohet nga policia se e theri një 22-vjeçar

Një person në Miami po akuzohet se ka kryer vepër kriminale dhe ka therur një person. Por, e veçanta e këtij rasti është se ai nuk ka duar.

Një i pastrehë nga Florida, pa duar, po akuzohet se ka therur me thikë një turist në Chikago, shkruan mediat në Florida, transmeton Express.

Policia në Miami kanë thënë se 46 vjeçari, Jonathan Cranshaë, ka mbajtur dorëza derisa ka kryer tentim vrasjen ndaj 22 vjeçarit, Cesar Coronado.

Sipas raportit të arrestimit të lëshuar nga Policia, thuhet se 46 vjeçari e ka goditur atë shqelma dhe pasi ka rënë 22 vjeçari në tokë, ky e ka goditur me thikë në kokë.

 

COMMENTS