Një fëmijë në Pejë e kalon natën brenda bredhit të qytetit

Një fëmijë në Pejë e kalon natën brenda bredhit të qytetit

Mbrëmë në qytetin e Pejës një fëmijë i vogël e ka kaluar natën në të ftohtë.

Në disa fotografi dhe video të publikuara shihet se si një vogëlush është strehuar brenda strehës së bredhit dekorues të vitit të ri që është i vendosur në sheshin e këtij qytetit.

Reshjet e borës nuk janë ndalur që disa sitë në Kosovë duke i dëmtuar më së shumti personat e pastrehë, shkruan GazetaBlic.

 

COMMENTS