Një burrë vret gruan, renë e më pas veten në qendër të Prishtinës

Një burrë vret gruan, renë e më pas veten në qendër të Prishtinës

Para pak çastesh dyshohet se ka ndodhur një vrasje e trefishtë në lagjen Dardania në Prishtinë.

Në lagjen Dardania në Prishtinë, para pak çastesh dyshohet se ka ndodhur një vrasje e trefishtë.

Fqinjët i kanë thënë lajmi.net se një person e ka vrarë gruan, renë e tij dhe më pas veten.

Në vendin e ngjarjes janë policia dhe forenzika.

Lajmi.net, ka kontaktuar edhe me Policinë e Kosovës lidhur me këtë rast, por ende nuk kanë dhënë asnjë detaj në lidhje më këtë. /Lajmi.net

 

COMMENTS

COVID-19 Statistika

Këtu i keni informatat e fundit lidhur me pandeminë COVID-19